Stalling

Stallingsmogelijkheden voor Automobielen

Auto Centrum Breekland biedt u stalling ruimte voor uw bijzondere auto. Een ruimte met een optimale beveiliging.

Ons concept

Het concept is ontstaan uit onze affectie voor klassieke en bijzondere auto’s.
Stalling en (eventueel) onderhoud van uw klassieke of bijzondere auto nemen wij graag voor onze rekening.
Naast car storage biedt Auto Centrum Breekland:
stalling-1

  • geheel of gedeeltelijk restaureren van auto’s of onderdelen daarvan;
  • het onderhouden of reviseren van uw auto of onderdelen daarvan;
  • alle faciliteiten voor het opslaan van uw kostbare bezit;
  • een verzorgingsprogramma, dat de nadelen van lang stilstaan afdoende bestrijdt en dat volledig met u afgestemd kan worden;
  • transport van uw klassieke of bijzondere auto niet alleen in Nederland, maar ook in Europa

acbFlexibiliteit

Auto Centrum Breekland verzorgingsprogramma wordt geheel op uw wensen afgestemd. U vraagt, Auto Centrum Breekland levert de gevraagde diensten.

Verzekering

Auto Centrum Breekland adviseert u uw auto verzekerd te houden gedurende de stallingsperiode. Ons pand en inhoud wordt gedekt door een ” Garageverzekering”. Verstandig is een recent taxatie-rapport te overleggen. Immers bij gebrek van een taxatie rapport en een calamiteit krijgt u niet meer dan de ” dagwaarde” uitgekeerd en dat is vaak veel lager dan de echte waarde. Wij kunnen tegen gereduceerd tarief een taxatie-rapport verzorgen. Voor alle duidelijkheid: “Tegen brand moet u zelf de auto verzekerd houden”.

Huurperiode en Huurprijzen

De hoogte van de huur is gebaseerd op de lengte van de huurperiode. De opzegtermijn van de huur bedraagt altijd 1 volle maand. De huur begint op de eerste van iedere maand.
Huurprijzen (2021) zijn:
3 maanden € 212,–
6 maanden € 395,-
12 maanden € 800,–
Facturen worden per kwartaal verzonden. Bij het stallen van meerdere auto’s geven wij een “kwantum-korting”.

Verkoop van auto’s

Een klein gedeelte van onze car storage is ingericht als showroom voor de verkoop van klassiekers. Indien gewenst maakt Auto Centrum Breekland graag afspraken met u voor de verkoop van uw (klassieke) auto. De auto wordt geplaatst op onze website. Tevens kan Auto Centrum Breekland in overleg met u advertenties plaatsen in de bekende Klassieker Tijdschriften. U krijgt altijd van te voren van ons op wat de kosten zijn.

Sleutelen

In de stallingsruimte van Auto Centrum Breekland is geen mogelijkheid om aan auto’s te sleutelen of om ze te poetsen.

Handling van Auto’s

Handling van auto’s geschiedt uitsluitend door ons personeel. Medewerkers van Auto Centrum Breekland koppelen de accu los en controleren de auto’s regelmatig op lekkage van vloeistoffen. Tevens draagt Auto Centrum Breekland zorg voor het druppelladen van de accu.

Wisselen/ Ophalen

Wanneer u uw klassieker/bijzondere auto (tijdelijk) in gebruik neemt, kunt u de auto waarmee u bent gekomen, kosteloos parkeren op het terrein van Auto Centrum Breekland – afdoende afgeschermde en beveiligde – bedrijventerrein. Als u wilt beschikken over uw klassieker dan graag van tevoren even contact opnemen op 06-25198060.